BJ, 2+kk, ul. Velvarská, Horoměřice – Praha – západ – ŘEŠÍM NEMOVITOST

BJ, 2+kk, ul. Velvarská, Horoměřice – Praha – západ

ŘEŠÍM NEMOVITOST Zakázky BJ, 2+kk, ul. Velvarská, Horoměřice – Praha – západ

BJ, 2+kk, ul. Velvarská, Horoměřice – Praha – západ

Prodej
K dispozici
  • novostavba 2020
  • byt - 55,10m2
  • balkon - 7,40m2
  • sklep - 2,00m2
  • garážové parkovací stání
  • 2.NP (1. patro)
  • vnitřní rolety
  • orientace na JV
  • plně vybavená kuchyň
  • MŠ, ZŠ, COOP, Lidl
  • železobeton + zdivo
  • Divoká Šárka
  • Metro A - Bořislavka 10min.
  • Metro A - Dejvická 15min.
  • zastávka BUS u domu

Popis lokality

Bytová jednotka s dispozicí 2+kk se nachází v ulici Velvarská, Horoměřice (Praha-západ). Umístění nemovitosti nabízí skvělou příležitost bydlet v lokalitě se základní občanskou vybaveností (MŠ, ZŠ, Lidl, COOP, pošta, lékárna, masna, pekárna, pizzerie, cukrárna, kadeřnictví, apod.), v blízkosti lesa, nedaleko Divoké Šárky a pouhých 10min. od metra A – stanice „Bořislavka“ (metro A – stanice „Dejvická“ pouhých 15min.). Doslova pár kroků od domu se nachází autobusová zastávka „Velká Brána“ nazvaná právě podle projektu „Velká Brána“, jíž je tato novostavba součástí. Poloha bytu je strategická z hlediska kombinace bydlení v blízkosti zeleně, velmi klidné lokality, a přes to výborné dopravní dostupnosti jak na metro, tak i do samotného centra Prahy, či na Pražský okruh. Velkou výhodou je i blízkost letiště. Velký potenciál má tato lokalita rovněž z hlediska budoucí výstavby městského okruhu.

Podrobnosti k nemovitosti

Ve velmi příjemné lokalitě s dobrou občanskou vybaveností v okolí nabízíme k prodeji byt 2+kk s balkonem ve 2.NP (1. patro – výška od terénu přes 3,5m), se sklepní kójí a parkovacím stáním v podzemní garáži. Byt se nachází v novostavbě bytového domu projektu „Velká Brána“ od společnosti Horizon Holding (kolaudace 2020) v ulici Velvarská, Horoměřice (Praha-západ).

Užitná plocha bytu je 55,10m2, balkonu 7,40m2 a sklepní kóje 2,0m2. Sklep se nachází v přízemí bytového domu. Součástí prodeje je plně vybavená kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, parní trouba, myčka, varná deska, digestoř). Velmi praktický středový kuchyňský ostrůvek rozšiřuje kuchyň jak o odkládací prostor, tak i o úložné prostory. Rovněž slouží i jako jídelní stůl. Prostorný obývací pokoj má okna na východní a jižní stranu, čímž je dosaženo velké světlosti v prostoru. A pokud by světla bylo příliš, jistě budoucí majitelé uvítají designové na míru dělané vnitřní rolety „den a noc“. Z kuchyně spojené s obývacím pokojem je vstup na balkon (orientace na východní stranu).

Ložnice, přístupná z chodby, je neprůchozí, a stejně jako koupelna, je orientována na jižní stranu. Koupelna je spojená s WC a je zde k dispozici vana se sprchovou zástěnou.

Umístění nemovitosti nabízí skvělou příležitost bydlet v lokalitě se základní občanskou vybaveností (MŠ, ZŠ, Lidl, COOP, pošta, lékárna, masna, pekárna, pizzerie, cukrárna, kadeřnictví, apod.), v blízkosti lesa, nedaleko Divoké Šárky a pouhých 10min. od metra A – stanice „Bořislavka“ (metro A – stanice „Dejvická“ pouhých 15min.). Doslova pár kroků od domu se nachází autobusová zastávka „Velká Brána“ nazvaná právě podle projektu „Velká Brána“, jíž je tato novostavba součástí. Poloha bytu je strategická z hlediska kombinace bydlení v blízkosti zeleně, velmi klidné lokality, a přes to výborné dopravní dostupnosti jak na metro, tak i do samotného centra Prahy, či na Pražský okruh. Velkou výhodou je i blízkost letiště a velký potenciál má tato lokalita rovněž z hlediska budoucí výstavby městského okruhu.

Tento byt doporučuji ke koupi jak pro vlastní bydlení, tak i na případný pronájem. Poptávka po pronájmu je v Horoměřicích velmi vysoká, a proto je touto lokalitou a svou velikostí daný byt perspektivní i jako investiční. Aktuálně je byt pronajat velmi seriózním nájemníkům, které bychom doporučovali ponechat si v nájmu (v případě koupě bytu na investici). Mají skvělou platební morálku, perspektivní zaměstnání a potenciál dlouhodobého bydlení. Virtuální prohlídka nemovitosti byla pořízena před nástupem současných nájemníků do nájmu (březen 2024). V případě zájmu zašlu odkaz na druhou virtuální prohlídku, která byla pořízena nyní, tzn. v době, kdy byt obývají nájemníci.

Cena nemovitosti je 7.150.000,- Kč včetně provize RK, DPH, právních služeb a úschovy kupní ceny u advokátní kanceláře. Bytová jednotka je v osobním vlastnictví a lze ji financovat hypotečním úvěrem. V případě více zájemců o koupi si majitel nemovitosti vyhrazuje právo učinit výběr kupujících dle svých priorit. Pro doplňující informace či domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat. Budu se těšit na setkání při prohlídce nemovitosti. PENB: „B“.

7 150 000 Kč

Zaujala Vás tato nemovitost?

    S námi se nemusíte bát, že koupíte „zajíce v pytli“. Jsme totiž jiní…

    KONTAKT
    Zobrazit tlačítka
    Skrýt tlačítka